check
Year-Opening Event on Climate Change and Sustainability | Hebrew University Center for Sustainability

Year-Opening Event on Climate Change and Sustainability

Date:
Wed, 27/10/202119:00
event flyer
Location:
Museum on the Seam

סטודנטיות וסטודנטים יקרים,
היחידה למעורבות חברתית בדיקנט הסטודנטים, המרכז לקיימות  ואגודת הסטודנטים שמחים להזמינכם/ן לאירוע פתיחת שנה במוזיאון 'על התפר' בסימן משבר האקלים וקיימות והצורך הקריטי להוביל שינוי בתחום.

איפה ומתי? יום רביעי, 27.10.21, מוזיאון 'על התפר', רח' חיל ההנדסה 4, ירושלים (תחנת 'שבטי ישראל' ברכבת הקלה).
האירוע יכלול: סיור מודרך במוזיאון בתערוכה בינלאומית בשם 'דוגמאות לחיקוי - מסעות בין אסתטיקה וקיימות'  העוסקת ברבדיו השונים של משבר האקלים וקיימות;
פאנל 'מובילים שינוי' –

דברי פתיחה: יפעת כהן חדד, מנהלת היחידה למעורבות חברתית; הדס מגן מולכו, עמיתת מחקר ומדיניות במרכז לקיימות.

משתתפי הפאנל: שרון וכסלר - עיתונאית וחזאית 'כאן' 11; ד"ר יוני גולדסמית', המכון למדעי כדה"א, האוניברסיטה העברית - פרויקט 'מעלה וחצי' להנגשת מדע האקלים; איתי פלד,  מנהל ושותף מייסד 'מצילות המזון' (מוסללה); יונה בנשטיין, מנהל תא 'מגמה ירוקה'; ד"ר מני נוימן, חבר 'קמפוס ירוק' ומלמד קורס בחינוך סביבתי (ביה"ס לחינוך), האוניברסיטה העברית.

בשל מגבלות הקורונה, האירוע יפוצל לשני סבבים (שתי קבוצות נפרדות):  סבב א' מ-19:00 עד 21:00, סבב ב' מ-19:30 עד 21:30. ההשתתפות באירוע אינה כרוכה בתשלום אך מחייבת הרשמה מראש בטופס ההרשמה כאן. ההשתתפות הינה על בסיס 'הקודם זוכה' שכן מספר המשתתפים מוגבל

בהזדמנות זו אנו גם מזמינים אתכם/ן (גם סטודנטים/יות שלא ישתתפו באירוע) למלא שאלון קצרצר למיפוי פעילות הסטודנטים/יות באוניברסיטה בתחומי משבר האקלים וקיימות. למילוי השאלון, אנא היכנסו לקישור: https://bit.ly/3FRXSDw .
אנו קוראים לכם/ן להירתם ולקחת חלק בעשייה למען האקלים וקידום קיימות.
נתראה באירוע  :) ,
היחידה למעורבות חברתית, המרכז לקיימות ואגודת הסטודנטים
בכל שאלה בקשר לאירוע ניתן לפנות לתמר, רכזת אירועים ביחידה למעורבות חברתית, במייל Tamar2855@gmail.com